Deze site is voor het laatst bijgewerkt

op donderdag, maart 7, 2019

Ontworpen door  
 Komboloi

Tos (Komboloi´s Aristos)

Tos (Komboloi´s Aristos) is geboren op 15 juni 2009 in onze Cattery.

Terug naar onze katten.

STAMBOOM ARISTOS

2009:

2011:

Hij was maar een klein meneertje en liep een beetje achter in gewicht bij zijn wat grotere broertjes, maar hij is kerngezond en gaat geen enkele stoeipartij uit de weg. Meestal wint hij het ook van zijn broertjes, stoeien met de zusjes is een andere verhaal. Maar op het moment dat Tos ze niet meer aan kan  schreeuwt hij het uit en van de schrik laten ze hem uiteindelijk gaan. Alle broertjes en zusjes zijn nu uitgevlogen en Tos moet zich zien te redden met de grote katten. Met mama Mooke lukt het niet altijd zo, want Tos wil melk en Mooke heeft meer zin in een nieuwe liefdes affaire . Quanda was vanaf het begin al dol op Tosje, nu zijn ze dan ook dikke maatjes en slapen veilig tegen elkaar aan in de kattenboom. Op woensdag  23 december  2009 is Tos gecastreerd, zodat Mama Mooke  en Tante Quanda een beetje rust hebben van onze wildeman.

Met de kittens van Quanda heeft onze Tos maar druk, behalve dat de doos met kittens erg lekker warm is en hij af en toe melk pikt bij Quanda maakt hij ook kittens schoon, hij vindt ze geweldig. Bendis het kitten van Quanda dat blijft is een echt stoeipoes en een geweldig maatje voor Tos. Op 30 november 2010 worden er vier kittens geboren bij Mooke en Tos heeft het erg druk met de verzorging.

Tos heeft maar één hele grote liefde en dat is naar buiten in de tuin spelen. Ook geeft hij les aan Circe want je kan niet met alles wat beweegt spelen en niet alles is eetbaar. Maar soms maakt Tos ook wel eens een vergissing en hapt hij in een kikker die hij niet lekker vindt. Drinthe (kitten van Bendis)  is een hele ontdekking voor onze Tos, is het een kitten of een muis, Tos weet het nog niet.

2010:

2013:

Tosje is  één van de katten die maar moeilijk kan wennen aan de flat, hij mist de tuin. Op warme dagen drukt hij zijn snuit tussen de kier van het open raam. Gelukkig kan hij troost vinden bij mama in het hangmandje op de kattenboom.