Deze site is voor het laatst bijgewerkt

op donderdag, maart 7, 2019

Ontworpen door  
 Komboloi

Komboloi’s Erianthe

Terug naar onze katten.

Erianthe is een pittige dame en heeft altijd de beste plek in de mand. Ze moet even wennen dat haar broertje weg is en nu in  België een nieuw kattenmandje heeft. Maar ze kan al gauw haar plekje vinden bij mama en oma in onze nieuwe woning. Ze is heel erg nieuwsgierig en weet als eerste waar alle deuren op uit komen. Ze kan alleen nog niet mauwen maar ze kreunt als ze iets niet voor elkaar krijgt. Ze heeft altijd energie genoeg om een muisje, sokken en een ikea-rat te halen en dan moet jij hem natuurlijk weggooien.

2012:

Komboloi´s Erianthe is geboren op 15 juni 2012.

STAMBOOM ERIANTHE

2014:

Erianthe wil heel graag naar buiten, de wereld ligt achter de voordeur, het is ook een hele toer om ‘s morgens de deur uit te gaan zonder dat zij bijna de lift in piept. Muisjes, propjes, theezakjes ook gebruikte zijn haar favoriete speelgoed. De propjes worden bij voorkeur eerst verdronken voordat ze op je schoot worden neergelegd, helaas vaak voor ons is dat al gauw een natte boel in bed en op de bank....

2013:

Erianthe blijft een klein dametje en we hebben besloten geen nestje met haar te doen. Op 10 juli is Erianthe gesteriliseerd.