Deze site is voor het laatst bijgewerkt

op dinsdag, oktober 18, 2022

Onze Baalith was nog geen 2 jaar oud, dus veel te jong om afscheid te moeten nemen. Ze was ons kleine schuwe dametje, erg lief maar ook heel kwetsbaar ze was te ziek om door te gaan we hebben haar op 18 augustus 2009 laten inslapen.

Baalith

Gabber, werd maar 8 jaar. Veel te jong maar ze was ernstig ziek door een tumor, we hebben haar in maart 2004 laten inslapen.

Gabber

Cindy werd 18 jaar en is oktober 2002 overleden.

Cindy

Kitty

Kitty werd 17 jaar en is februari 2003 overleden.

Trollie

Onze Trollie zou  in mei 15 jaar zijn geworden, maar onze suikeroom (diabeet) was helemaal op. We hebben hem op 10 februari  2012 laten inslapen.  We zullen onze kroelbeer erg missen.

Quanda van Isagoras

Onze pittige Siamees Quanda is maar 7 jaar geworden, nierfalen werd haar fataal. We hebben haar op 27 mei 2016 laten inslapen. We zullen onze kippendief heel erg missen.

Onze mooie zwarte dame Circe is maar 7 jaar oud geworden. Ze was de zachtste dame van de groep en kon het met alle katten in de troep goed opschieten en lag ook tegen elk katten-lijfje aan wat ze kon vinden.  Na wekenlang strijden tegen een heftige  longontsteking werd het voor haar hart te veel. Ze is in onze armen ingeslapen zondagochtend vroeg op 17 december 2017.

Komboloi’s Circe

Een heel klein stemmetje had onze asielkat Wiebel en ze was altijd bij marianne te vinden op het kussen op de bank om kroeltjes te halen. Ze had de laatste jaren niet meer zo beste conditie en werd een magere oude dame. Ze is in december 14 jaar geworden maar de laatste maanden waren erg zwaar voor haar en we hebben haar op 6 maart 2019 laten in slapen. We zullen je piepje heel erg missen.

Wiebel

Bijna 15 jaar is ze geworden, onze pittige dame die als eerste oosterse korthaar in ons leven  kwam. Ze had overal een eigen mening over en we werden in huis overal gevolgd. De was ophangen deed je nooit alleen. Ze werd eind September een beetje snotterig en we hebben wekenlang gedokterd en je bleef maar afvallen. Het werd ook tijd om je te laten gaan en met heel veel verdriet hebben we je laten inslapen op 10 oktober 2022. We zullen je gekwebbel heel erg missen lieverd.

Mooke (Jacky van het Heuveltje)